Hytera distributeur, uw verdeler met technische ondersteuning

Eurodistribution is de officiële distributeur voor het merk Hytera in de Benelux. Hytera Distributeur Eurodistribution heef al tientallen jaren ervaring in de telecom wereld.


Onze activiteiten zijn gericht op invoer en distributie van telecom producten (Hytera Importeur) naar dealers, groothandel en distribiteurs en gespecialiseerde vakhandelaars.
Eurodistribution is dan ook enorm  trots op de nauwe relatie die we in de loop der jaren hebben opgebouwd met Belgische en Nederlandse specialisten voor nicheoplossingen in alle mogelijke sectoren.

Als Hytera importeur komen de klanten steeds op de eerste plaats. Wij streven ernaar om onze klanten een evenwichtig portfolio van producten aan te bieden op basis van aanzienlijke kwaliteit, gevolgd door een uitstekende dienst-na-verkoop.

Wenst u ook Hytera in uw gamma op te nemen of Hytera te importeren? Neem dan contact met ons op via info@eurodistribution.be

Bekijk hier al onze hytera producten, de prijzen kan u pas zien na contact met een van onze vertegenwoordigers.

Naast dealerprijzen voor de hytera walkie talkies en accesssoires kan u ook bij ons te recht voor technische ondersteuning voor de walkie talkies. Als Walkie talkie verdeler ondersteunen we u bij de projecten die u uitwerkt voor uw klanten. Onze technische dienst is in staat om samen met u het professionele walkie talkie project te programmeren of te assisteren tot het bekomen van een professioneel goed werkende radiocommunicatie netwerk.

© 2023 | www.eurodistribution.be | +32 (56) 72 42 66 | +31 (11) 57 88 110 | info@eurodistribution.be